over

impacttekst

Je lezers overtuigen met je advies, rapport of offerte? Binnen een acceptabel tijdsbestek, zonder frustratie? Ik geloof dat elke professional dat kan. Met gerichte denk- & schrijfstrategieën. En meer ontspanning en vertrouwen.

01. Mijn Visie

De weg naar een goede tekst? Je doel scherp hebben, de lezer raken en het jezelf niet te moeilijk maken. Hoe? Door je te realiseren dat schrijven bestaat uit veel verschillende breinprocessen. En daar loop je soms in vast als schrijver. Ik geloof dat voor iedere schrijver een eigen meest effectieve aanpak geldt. Die aanpak ontdekken werkt bevrijdend en geeft vertrouwen. Door verdiept inzicht en bewustwording verander je vervolgens eenvoudiger én gerichter je schrijfgedrag. Helemaal als je daarnaast concrete tips, checklists en voorbeelden ontvangt.

02. Mijn Achtergrond

Na mijn specialisatie Argumentatietheorie en Retorica van de studie Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam verdiepte ik mij in 2002 in schrijvende professionals. Eerst als trainer en later als programmamanager bij grote trainingsbureaus. En sinds 2017 als trainer, coach en adviseur vanuit mijn eigen bedrijf ImpactTekst.

03. Mijn Ervaring

Juristen, financieel specialisten, beleidsmakers, ingenieurs en ‘inhoudelijk experts op veel andere vlakken’ help ik sinds 2002 om met meer vertrouwen betere teksten te schrijven. Elke tekst vraagt een andere focus en insteek. Daarom verdiep ik me steeds weer in de teksten en organisatie van mijn klanten. En daar voeg ik mijn expertise en ervaring aan toe. Vaak ontwikkel ik trainingen samen met inhoudsdeskundigen, zodat mijn trainingen niet ‘puur schrijftrainingen’ zijn maar altijd gekoppeld aan de inhoud en context.

Impacttekst

De Impact van Margriet de Groot

Margriet de groot

trainer coach en adviseur

Ik train en coach professionals in schrijven met meer impact in minder tijd.

Ik help professionals te schrijven met meer impact en meer gemak. Steeds gericht op hun teksten en hun werkpraktijk. Daarbij geloof ik in ‘aan de slag’, zodat je zelf ervaart wat schrijfstrategieën voor jou betekenen.
1. Het venijn zit niet in de staart maar in de start: strategieën voor een vliegende schrijfstart en een soepel schrijfproces zonder onnodig frustrerende feedback(rondes).

2.Verdrink niet in je berg informatie: selectiestrategieën voor beknopte teksten zonder ballast, die toch volledig en inhoudelijk juist zijn.
3: Overtuigen is geen kunst als je gericht nadenkt vóór je schrijft: overtuigingsstrategieën om te analyseren, argumenteren en structureren.
4: Met jouw toon en stijl je lezer positief raken: strategieën om helder, vloeiend en aantrekkelijk te formuleren.

contact

OVERTOOM 34A

1551 PA WESTZAAN

 

 

 

 

MARGRIET@IMPACTTEKST.NL

 

 

+31 (0)6 51 632 253

 

onderwerpen

Training, coaching, tekstadvies

w

Overtuigende adviesteksten

To the point, lezergericht, doelgericht

Strategische beleidsplannen

Afgestemd op alle lezers, volledig en toch kernachtig

Overzichtelijke projectteksten

Actiegericht, overzichtelijk, motiverend en toch dichtgetimmerd waar nodig

Krachtige juridische teksten

Precies de balans tussen juridisch juist en tóch begrijpelijk en beknopt

wervende offertes en aanbestedingen

klantgericht, concreet en overtuigend

Klantgerichte brieven en e-mails

Lezergericht, persoonlijk, duidelijk en toch precies inhoudelijk juist

Designed by ROUGY DESIGN  KVK:70299757

Designed by ROUGY DESIGN                      

Privacyverklaring        KVK:70299757       Algemene voorwaarden