Onze Diensten

training, coaching en tekstadvies
Teksten zijn gereedschap om je doel te bereiken, inhoud over te brengen, je visitekaartje af te geven. Met training, coaching en tekstadvies zet ook jij dat gereedschap optimaal in.

Trainingen

Wil je sneller betere teksten schrijven? Kort, bondig, en toch precies volledig? In direct duidelijke, overtuigende taal? Zonder dat je daar eindeloos mee bezig bent? Bij ImpactTekst kun je terecht voor trainingen over:

  • Overtuigende adviesteksten
  • Strategische beleidsplannen
  • Overzichtelijke projectteksten
  • Krachtige juridische teksten
  • Wervende offertes en aanbestedingen
  • Klantgerichte brieven en e-mails

In deze trainingen ervaar je… word je je bewust… en hervind je je zelfvertrouwen. Online of fysiek. Je ontdekt schrijfstrategieën die bij jou passen. Door de gerichte inzichten en oefeningen die over jouw eigen teksten gaan. Door de verrassende oefeningen die jou op een andere manier naar schrijven laten kijken. En door persoonlijk, direct toepasbaar tekstadvies en motiverende tekstfeedback.
Heb je interesse in een schrijftraining? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Samen bespreken we welk resultaat je wilt bereiken en welke trainingsaanpak en -opzet het beste bij jouw vraag past.

Coaching

Wil je beter en sneller leren schrijven met meer plezier? Naast een schrijftraining is individuele schrijfcoaching ook een optie. In drie tot vier één-op-één-sessies krijg je inzicht in hoe ook jij efficiënt en effectief kunt schrijven. Samen nemen we de oorzaken weg die dat in de weg staan. Je krijgt inzicht in wat voor jou de meest efficiënte schrijfaanpak is. Je begrijpt wat jouw teksten doel(groep)gericht maakt. En we halen de spanning van schrijven af. Door schrijfoefeningen die bij jou passen en veel feedback op jouw eigen teksten.

Advies

Wil je gericht sparren over een tekst? Eén-op-één of samen met je team? Of wil je een oordeel van een expert over je tekst? Neem gerust contact op voor advies. Denk hierbij aan een korte brainstormsessie, een analyse van een schrijfopdracht zodat je weer focus krijgt, een quick scan of uitgebreide tekstanalyse, of aan een herschrijving van je tekst.

reacties van deelnemers en opdrachtgevers

ARQ IVP

“Margriet heeft ons geweldig ondersteund met twee grote aanbestedingen. Zij bracht structuur aan in ons schrijfproces, gaf waardevolle feedback vanuit het perspectief van de klant en leerde ons ‘actiever’ te formuleren.
Niet alleen werden beide opdrachten ons mede daardoor gegund, maar we zijn zelf ook vaardiger geworden in het schrijven. Bovendien heeft het ons bewust gemaakt dat goed schrijven echt een vak apart is!

Liesbeth Renckens, klinisch psycholoog, Manager Hulpverlening ARQ IVP

 

 

 

ZaanLinQ, hét vrouwennetwerk van de Zaanstreek

“Voor het versturen van nieuwsbrieven, websiteteksten en andere belangrijke correspondentie vanuit ons netwerk helpt Margriet ons. De tekstadviezen die zij geeft, zorgen ervoor dat wij onze boodschap duidelijker, beter en positiever verwoorden binnen en buiten onze netwerkvereniging.”

Nicole Horak, Brenda Eerdhuijzen, Natasha Kouznetsova en Linda Hoorn, Bestuur ZaanLinQ

 

 

 

Provincie Noord-Holland

“Ons onderzoeksteam van de sector Onderzoek en Informatie volgde bij Margriet de taaltraining Direct Duidelijk. Ik zie dat collega’s in rapporten korter en bondiger schrijven en ook meer actieve taal bezigen. Daarbij houden we elkaar daar ook scherp op door bewoordingen als: ‘denk Roodkapje’.”

Noor Bouwens, Sectormanager Onderzoek en Informatie

 

 

 

opdrachtgevers

Designed by ROUGY DESIGN                      

Privacyverklaring        KVK:70299757       Algemene voorwaarden

Designed by ROUGY DESIGN  KVK:70299757